Det er i bilen du skaper folkemusikken

Enten det er Hallgrim Berg, Anne Hytta eller Lillebjørn Nilsen som er inspirasjonskilden din, så er alt du tenker på folkemusikk. Du har kommet så langt at du til og med vil skape din egen folkemusikk.

Men det er verken nok timer i døgnet eller noe sted å gjøre av seg i huset. Samtidig vet du at det er når du minst venter det at strofene kommer til deg, som regel i tett trafikk på E18. Så hvorfor ikke lade opp bilen og fise litt av gårde? Kjenne den førerløse bilen frakte deg ut i vakker villmark på øde landeveier slik at tonene sakte men sikkert blir lokket frem? Med ferdigmontert easee ladeboks låter utgiftene til bilen som folkemusikk fra en fordums tid.

Det er slike ting som Easee ladeboks som gjør at du kan spille urgammel folkemusikk den dag i dag. Som førte tradisjonene videre uten problem. Og du kan både nyte den musikken du elsker aller mest, samtidig som du ikke trenger å bekymre deg for at drivstoffprisene fortsetter å øke!

Lad elbil for de verdifulle stundene med musikk

Kanskje har folkemusikk en framtid om du krydrer den med samba eller pop? Hvem vet hva du finner ut når du synger dine Gjermund Landrø kvad eller blir fortryllet av Lavrans Østtveiten sine melodier.

Lad bilen trygt og få full effekt med Easee ladeboksen sin trefase kontakt på 32 Amper. Hele tiden til den laveste prisen, spesielt om man også velger Tibber abonnementet som garanterer 20% lavere strømregning. Hvorfor vente, hvorfor ødelegge mulighetene for å komme i gang? Det er nå fremtiden er her og den har kommet for å bli.

Folkemusikken revitalisert

Det er vanskelig å få med ungdommen på å digge folkemusikk, men kanskje det er litt el-bil-magi som skal til for å fikse det. Energirik musikk det er mulig å danse til. Som handler om de nære ting, akkurat som Easee ladeboks fra Tibber også ønsker at du skal tenke på. De nære ting får betydning når du kan komme deg ut av huset, inn i el-bilen og ut på veiene. Det er trygt, tilgjengelig og tilforlatelig.