Festkjoler til folkemusikkfestivalen

Elsker du folkemusikk og skal på festival, så er du ikke alene. Nordmenn elsker folkemusikk og det er noe med folkemusikk som gjør noe oss. Det har toner, rytmer og vibrasjoner. Det er noe som trigger oss med disse fantastiske lydene fra folkemusikken så mange av oss elsker.

Men musikk uansett sjanger og type, trigger det sosiale i oss. Da vil man gjerne pynte seg også for å kunne delta i dansen. Så hvilke festkjoler passer best til festivalen du skal på?

Kjoler på nett

Det beste alternativet om du har dårlig tid, er å shoppe på nett. Vi fant festkjoler på NaKd, da moten er trendy og samtidig bruker de masse organiske materialer. Kjoler på nett er litt som folkemusikk, fordi du kan kombinere tradisjon og nyskapning. Folkemusikk er hele tiden i utvikling, og det er også internett. Det er fordi:

  • Prisene er lavere på grunn av direkte salg
  • Fri frakt er nå blitt en selvfølge
  • Hurtigere leveranse og mindre drivhuseffekt

Vi har sett på noen festkjoler du bør velge:

Resirkulert maxikjole

En resirkulert maxikjole med ballongermer og smock er en blomstrende festkjole for mange anledninger. Den er både veldig vakker, samtidig som den er laget med materialet RPET, såkalt resirkulert polyester.

Satin minikjole

Skal man på festival med folkemusikk vil man garantert bli lagt merke til med en Satin Overlap Pleated Detail Mini Dress festkjole. Dette er en festlig kjole som passer de fleste. Med mønster i svart og hvitt vil man selv være det som sprer fargene.

Josefine kjole

Dette er en fargerik festkjole med én skulder som har nydelig passform. Vi tenker at denne kjolen passer utmerket i en situasjon der man lytter til folkemusikk. Det blir nesten som en kamp mellom elementene, der begge sprer vakre nyanser av farger og lyd.

Disse er festkjoler du kanskje ikke har funnet i en hvilken som helst klesbutikk.