Gjør alt klart til vinteren

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Høsten er her, og vinteren er på vei. Da gjelder det å gjøre alt klart både inne og ute. Heldigvis finnes det flere gode nettsteder som hjelper deg.

Har du hage er du sikret jobb akkurat nå. For når høsten først kommer skjer alt fort. Dagene blir kortere og mørkere, og det er mye som skal gjøres før vinteren setter inn for fullt med frost og kuldegrader.

Rydde i hagen

Det beste er å planlegge alt som skal gjøres så tidlig som mulig. Også fordi du da har bedre tid til å skaffe deg akkurat det utstyret og de verktøyene du trenger for å få jobben gjort. Dersom du allerede har en del utstyr lønner det seg likevel å sjekke det for å se at alt virker som det skal.

Har du en stor hage er det godt mulig du har gått til anskaffelse av en løvfjerner. Ellers gjør en god rive samme nytten, om enn på en noe tregere og mer arbeidskrevende måte.

Sjekk din trillebår

Er trillebåren i orden? Dersom du allerede har en trillebår bør du sjekke dekkene for å se om disse er i orden. Du kan kjøpe både dekk og inner-slanger dersom hjulene har fått flenge, og om trillebåren din er i eldste laget er det beste kanskje å begynne på nytt og kjøpe en ny?

Det er rart med det, for nye verktøy og hjelpemidler gjør ofte arbeidet svært mye lettere.

Du kan klikke her for å se et godt utvalg av trillebårer og utstyr til dem. Bestill det du trenger i god tid.

Lamper og lys

En annen ting du bær tenke på når høsten setter inn er belysning. For i vårt hjørne av verden blir det jo gjerne stummende mørkt i høst- og vinterhalvåret. De fleste huseiere gjør klokt i å ordne god belysning både ute og inne. Utendørsbelysning rundt huset er viktig med tanke på sikkerheten.

Og inne er det selvsagt alltid koselig med mange lamper. Det skaper akkurat den hyggen vi her i Skandinavia er så avhengige av i den mørke årstiden.

Nå for tiden er det lekende lett å bestille lamper og belysning på nettet. Det finnes mange nettsteder som selger denne typen produkter, men en av de aller beste i sin sjanger er Lampemesteren. Besøk hjemmesiden og se selv det store utvalget. Her finner du alt innen belysning, og du vil kjenne igjen mange av de mest berømte merkene og modellene fra noen av de beste formgivere innen lampedesign.

Bli ny i høst

Som du ser er det mye å ta fatt på for deg som har hus og hage. Men selv om det er mye å gjøre er det likevel lurt å se på dette som en god mulighet til å «bli ny». Gjør klar til høsten og vinteren med å fylle opp verktøysskjulet med akkurat de verktøyene og det utstyret du trenger. Og sørg for at du trer inn i mørketiden med flotte, gode lamper som kan gi deg og familien din akkurat den hyggen og kosen dere trenger.