Lag en fest familien og vennene dine aldri glemmer

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Her får du oppskriften på hvordan du kan lage en fest som hverken familien eller vennene dine glemmer.

 

Din eller gjestenes fest

Det første du skal tenke over, er om festen er for deg eller gjestene dine. Spørsmålet du skal stille deg selv, er nemlig hva det er du vil oppnå med festen. Det bør nemlig stå rimelig klart for deg, om festen er til for at du skal hylles av masse mennesker, om du vil oppnå personlig tilfredsstillelse, eller om du vil gi noe til dine venner og familie.

 

Hvor mange skal komme?

Det er en kjempeforskjell på en fest om kvelden og natten, hvis man kan stå opp sammen og le av alt det som skjedde før man gikk i seng. Trenden i dag er å invitere færre mennesker, og i stedet ha festen ett eller annet flott sted og være der et par dager.

Stedet kan nemlig også være med til å gjøre festen til en uforglemmelig opplevelse.

 

Temafest

De mest minneverdige festene er ofte temafestene. Man kan for eksempel lage en afterskifest i hagen, og invitere venner og familie til å komme i afterskitøyet sitt. Selv om det er minusgrader utenfor, så kan man fortsatt feste og spise hele kvelden. Det hele handler om å gjøre noe som er litt annerledes enn de alminnelige 80-tallsfestene vi kjenner så altfor godt.

 

Få hjelp til det praktiske

Det er ingenting mer stressende, enn hvis man aldri får tid til å kose seg sammen med alle gjestene man har invitert – men noen ganger så sitter man fast i alle mulige slags praktiske gjøremål, som å rydde av tallerkener og hente mer å drikke. Det beste vil være om man har noen til å hjelpe seg med alt det praktiske, som å rydde opp mens festen foregår. Det verste ville jo være at man ikke føler man har vært tilstede på sin egen fest. Hvis du får hjelp til alle de små praktiske tingene, så slapper også gjestene dine mye mere av. De får tid til å snakke med deg, og får heller ikke dårlig samvittighet over at de ikke hjelper like mye til som du gjør.

 

Sushi perfekt festmat

Sushi er ideell festmat. Når man serverer sushi, så behøver ikke alle å være til bords, men kan fortsatt mingle rundt omkring i lokalet. I tillegg tar det virkelig lang tid før den blir dårlig, selv om den står ute i flere timer. Hvis du bor på Grünerløkka, finnes det mange gode tilbud. Du finner sushi på Grünerløkka her.

zenko