Toner og stemninger

Musikk spilles, synges, rappes, plystres, nynnes, klappes og mer. Vi synger i dusjen, vi nynner mens vi gjør noe, og vi klimprer på gitaren til egne improviserte tekster. Musikk er overalt rundt oss, alltid, selv om vi kanskje ikke tenker på det. Musikk til glede og besvær, kanskje fordi de fleste av oss har favorittmusikk. Litt om hva musikk gjør for oss.

Teknologi og musikk

De fleste i dag har mobiltelefoner. For mange er det lett å bare ta frem gitaren, eller klimpre litt på pianoet mens vi har opptak appen på på mobilen vår. IPhonen trenger tilbehør som deksel iphone 11 max for maksimal beskyttelse. Telefonene er utrolige viktige verktøy for oss i hverdagen, og de trenger beskyttelse.Her ernNoe du kanskje ikke vet om IPhonen din?

Enten du er proff sanger eller amatør gir mobiltelefonen deg valgmuligheter. Trenger du akkompagnement i bakgrunnen for syngingen? Hva med hjelp til teksten? Hva med både tekst og musikk mens du synger? Mobiltelefonen hjelper med alle disse mulighetene. I tillegg kan du ta opptak, og slette dem, alt etter hvor fornøyd du er. Er opptaket flott kan du raskt sende det som et enkelt vedlegg til hvem du måtte ønske.

Må jeg spille et instrument?

Nei, du trenger ikke spille et instrument for å lykkes i denne bransjen. Det hjelper noen, mens andre klarer seg godt uten. Med mobiltelefonen i hånda er mange bransjer åpnet opp på en ny måte, og muligheter for de som kanskje ikke hadde dem. Du kan mikse og trikse med mobilen. Apper lar deg legge til rytmer, øvrige instrumenter, andre stemmer til din sang og mer. Apper og tilbehør gjør mobilen til et opptaksstudio uten mye styr. Litt mer informasjon om musikk apper som er på markedet.

Lek og lær, og kos deg mens en ny musikkverden åpner seg med mobilen din. Musikkstudio og rytmer i skjønn harmoni. Fantasien er den eneste begrensningen. 

zenko